Vart tog John Blund vägen?

Han försvann å d med ilfart kan jag tro...för inte har jag sett till honom. Klockan är nu snart halv tre på natten å sömntåget gick för längesen *sucka*
                                                    image123
Är det möjligtvis detta han sysselsätter sig med när andra bara sitter här å väntar...å väntar..... å väntar... inte det minsta lilla tecken på närvaro *grymtar*
ahh...ja får grejja me massa saker å bara invänta honom...

Julen närmar sig med stormsteg...jag vet inte riktigt om jag ser fram emot den...även oom det med all säkerhet kommer att bli otroligt bra på julaftonen hemma hos Peters föräldrar.
Men jag e juh inte riktigt van att fira tillsammans med så många,det är lite nervöst. Men jag vet juh iaf att alla e underbara å goa så det underlättar!!!!

Senare idag ska jag åka till Monica...ska tvätta hos henne, tur dom har stor tvättstuga där hon bor. För som det är hemma nu så funkar det inte för fem öra att tvätta, allt blir ju dammigt så in i H... astmaanfallet infinner bara man tänker på det!     *host nys*
                                                         image124 Å i och med det så växer själklart tvättberget till bristningsgränsen.  Förra veckan då jag å syrran tvättade så fyllde jag fem maskiner till brädden...blev helt tokig!!! Men det e alltid kul när man grejjar tillsammans...blir inte lika trist då... Så från å me nu e jag din tvättpolare Kråk!!!! *flinar*...... now and fårever!!!!

Nä...ja blir tokig.... vill verkligen sova. Men jag vet att om ja går in å lägger mig nu så bara vrider å vänder jag mig hela tiden. Å d vill jag juh inte me tanke på att ja e rädd för at väcka Peter,han ska ju upp om ett par timmar.
funderade ett tag på om jag skulle ta å fixa hans matlåda så att han får nåt att ta med till jobbet...annars blir d ju dåligt med det innan han åker!!!!

Over and Out

Fler av mina smycken...

Fick ju inte med allt förra gången så jag ska försöka igen..

image117Ett par örhängen med bronzefärgade glaspärlor och fyrkantiga mellandelar i tibetanskt silver.

Sen kommer det några repriser fast i bättre kvalite´!
     
Såja.... det kommer att komma mer... men jag funderar på att helt gå över till min websida istället,iaf med mina smycken.  Orkar inte hålla på å lägga in dom både här och där.

Så...i fortsättningen får ni gå in på : www.edenbutterflydesign.se   och kolla läget!


Annars då.... vi har faktiskt kommit en bra bit på köket nu, golvet e nästan klart så snart blir det att installera alla skåpen. BAra längtar tills man får klart det så man kan använda köket som normalt. Just nu finns det ju inget alls i det så d känns som man bor i ett taiconläger *sucka* Aja... innan jul e det väl förhoppningsvis klart!!!!

Är ledig idag å borde kanske göra massa saker men känner inte för nåt alls. Ska nog ta mig i kragen ändå snart å försöka rensa ut lite skit som man kanske inte behöver packa in i köksskåpen sen igen ...det blir en hel del man samlar på sig med tiden. Å kvar ska det va bara för att,ändå använder man det inte...HA HA HA...

Det är mindre än 2 veckor till julafton nu,känns inte som det. Tempen står på 5,2 plusgrader...inget decemberväder precis. Snön kanske jag kan klara mig utan men man önskar ju att det va lite kallare. Känns som rena rama hösten som det är nu.

Näe... nu kan jag inte sitta här vid dumburken mer...får göra nåt vettigt...

Kram på er


Nya smycken

Har gjort några till smycken som jag tänkte visa...

image114 Ett par enkla örhängen med liten vit glaspärla och lite större trollalända.

image115 Virkat halsband i brunt och med lila glaspärlor i olika storlekar. Modellen är lång och tas några varv runt halsen.

image116 Halsband i svart med kopparfärgade glaspärlor,mellandelar i tibetansilver och ljuslila glaspärlor som hängen.

Detta är tre av smyckena...har några till men dom får jag lägga in en annan dag...datan krånglar å vill inte stoppa in bilderna *sucka*

Ska även sätta in några av dom gamla som jag haft här tidigare,men i mycket bättre billdkvalitee denna gången.


Får väl även tala om att nu äntligen har det börjat grejas i köket. ¨Skåpen är utrivna och vedspisen utslängd o plattformen den å den vanliga spisen stod på e oxå bortrivna...så nu börjar jag se en ände på alltihopa trots att det är mycket kvar! Ska lägga in nytt golv till helgen å sen  blir det väl å bygga ihop skåpstommar, måla å invänta skåpsluckorna som kommer den 17 december...

Nu ska ja fixa lite ...sen blir det jobb igen.

Over...

www.edenbutterflydesign.se

RSS 2.0