Hemsida

Glömde lägga in adressen till min hemsida...den finns tillgänglig ett tag till sen flyttar jag nog över till min websida.

http://www.123minsida.se/edenbutterflydesign


Snart nytt kök

Äntligen börjar det hända nåt...har vart å fixat skåpstommar,diskho,bänkskivor å annat till köket. Så nu är det bara att börja riva ut det gamla.
Det trista va att luckorna vi skulle ha var beställningsvara så dom får vi inte förrens den 17 december. Men men...har vi v'äntat såhär länge kan vi nog vänta ett tag till *HA HA HA*
Fint kommer det att bli iaf å det är huvudsaken!!!!

Har ju som jag tidigare sagt börjat greja med smycken...ska försöka utöka å sälja lite. Kommer inom kort att lägga upp en webplats...får se hur lång tid det tar innan man kommer igån å förstår sig på allt...det visar sig.
Lägger ut adressen lite senare.

Ska väl greja klart maten nu, lagar potatisbullar idag. Fixar så att Peter har lite mat när han kommer hem från jobbet me tanke på att jag e å jobbar när han kommer hem.

Aja..nu ska jag fortsätta här. ska försöka bli bättre på å uppdatera.

Puss å over

Älskling fyller år idag!!!

Klockan har dragit över tolv nu...Idag är det Peter´s dag.... GRATTIS ÄLSKADE DU!!!!

Har vart på Ikea idag igen,skulle ha handlat grejer till köket...hade kollat ut allt på nätet å tyckte att det va jättebra...men tji fick jag,d  va inte så snyggt i verkligheten som jaghade trott...så nu blir det å kolla nytt istället.
det böev massa till sovrummet istället....överkast i mörklila,två kuddar i sammet(lilamönstrad +en röd),två avlånga kuddar i mysigt vitt lite mjukare tyg., påslakanset i lila/rött, underlakan i lila å 2 örngott i lila.
sen blev d självklart lite annat me.... diskställ,ljus,plastkassehållare,skärbrädor,dörrmatta, röd matta...
Minns inget mer nu....

Nu ska jag va trevlig mot peter...han kom hem nu....

GRATTIS än en gång min kära..... ÄLSKAR DIG!!!!

Önskelista

Sitter här å funderar på vad man önskar sig i julklapp...har fått den frågan,å vad ska man svara...jag vet juh inte direkt. Ska försöka liste lite jag behöver iaf.

*MÖSSA  (som passar mig,jag ser för j*vlig ut i en del modeller så d e svårt)
*LJUSLYKTOR & LJUS
*STOOORA PRYDNADSKUDDAR ( till sovrummet,som ska gå i mörkrött/blodrött/vinrött/mörklila...lite arabiskt stuk)
*SÄNGÖVERKAST (antingen i mörkt lila eller mörkt rött eller KANSKE svart)

Hrm...får fylla på denna listan senare...ja kommer inte på nå mer nu. Men det viktigaste är att få vara tillsammans med sina nära å kära.

bajj bajj

Allt gick bra!!!!

Nu har man klarat av det,gick bättre än va jag själv hade trott...jag va ju verkligen nervös innan släktkalaset.  Men det va bara underbara människor hela högen. så nu e det inga fler släktingar kvar att träffa..skönt d!!!

Kom nyss hem efter att ha vart in i stan å promenerat runt över en timme....kollat massa folk å sånt. Sååå mycke fulla människor så man nästan blir rädd *HA HA HA HA* Känns att man blivit lantbo nu, är inte alls avundsjuk på kroglivet.

Imorgon blir det kalas igen, då ska vi på middag hos Peters föräldrar....vi ska fira att han fyller år. 

Men nu börjar klockan bli mycket så ja tror att sängen hägrar som tusan...

Bye bye å Natti Natti                                        

Nervöst sammanbrott närmar sig

Klackan är efter halv ett....det närmar sig. Klockan tre ska vi vara på kalaset så jag antar att vi ska dra oss härifrån innan två me tanke på att dom bor inne i stan. Jag e nervös så jag dör...
Peter har försökt lugna mej mend et känns ändå jobbigt.
Aja...ja överlever nog detta med. allt har sin första gång...

Puss

Psyktråk å ensamhet...eller nåt annat

Fredag å jag e uttråkad som en gnu ( eller e dom uttråkade?!) Hrm...aja...här sitter jag iaf å d känns som världens ände av ensamhet.
Vissa dagar är oändligt långa.
Fast jag har gjort lite kul idag iaf...Va å hälsade på lillasyster å Linnea en stund idag...fick tyvärr lov å åka tidigare än va jag egentligen velat pga att alla mina småpengar va slut så jag fick bara parkeringstid till runt femsnåret... kan ingen införa gratis parkering...????? Jag känner för å bojkotta alla dom där jäkla pengaslukande maskinerna...man blir ju rånad varje gång man träder in i stan å ska göra nåt. *sucka*
Nä tacka vet ja landet...inte sjutton har vi nåra sånna grejjer här. 
 
Klockan har hunnit bli strax efter åtta nu å peter kommer hem närsomhelst *JUBLAR*

Har inte gjort ett skit här hemma idag...trots att jag hade velat. Känner bara sån håglöshet å vill inte. Jag vill faktiskt inte göra något alls...vill bara dra når gammalt över mig å slippa bry mig. Mest känner jag nog så för att jag inte har nåt fast arbet. Jag kvävs av tanken att jag aldrig vet hur eller när jag ska arbeta. Dom ringer ju bara när det saknas fok. Önskar bara att det va fler som va sjuka så man fick jobba...men så e d juh inte....inte det minsta.
Har skrivit cv å allt sånt där på AMS hemsida så nu sitter jag å söker å söker för fulla halsar....ALLT slinker med i min lilla säck av sökta jobb.
Jag kan prova vad som helst,bara jag får ett jobb. Jag hatar att gå hemma....det känns för jävligt rent ut sagt.
Jag vill vara en svensson...med riktigt jobb...inte bara timanställning å sånt. Dessutom försöker ja slå mig in på nåt annat än vården,det känns inte längre bra att arbeta inom vården...speciellt inte med gamla som jag gör nu. Dom bara drar ner å drar ner på allt å så vill dom att man ska göra mer ändå. Vart ska man ta tiden...personalen å sån från? Det finns ju inte eftersom det ska sparas.
Jag önskar att man kunde få tid med dom gamla,sitta där å kunna prata en stund utan att känna att man är onyttig, gå ut eller göra nåt dom gillar. Men som det är nu finns juh bara tid för det viktigaste...omvårdnaden.
Varför ska dom gamla drabbas? Vad har dom gjort?... dom har levt ett helt liv...arbetat å grejjat å vad får dom....inte mycket tycker jag.
Näe...fram för mer tid med dom gamla,det e ju d dom behöver...å det e d dom är värda!!!!!
image113




Nu har jag gjort det igen...

Ett nytt halsband...är väldigt nöjd med det. Igår efter jobbet hade ja inget å göra me tanke på att Peter jobbade till sent som vanligt. så jag började pyssla lite för att inte ha alltför trist...Det blev ett halsband med svävande pärlor som går i lila/blått/grönt/guld metallic blandade färger.Med ett toggle lås i silver!
image111
Bild på verket....tyvärr lite svårt att se.

Idag är det fredag igen...ännu en dag fylld av ensamhet. Vet inte riktigt va jag ska göra,vet inte om ja vågar bege mig ut i halkan idag igen...är ju fasiken livrädd varje gång ja sätter mig i bilen...inte för att köra men för att jag inte ska klara å köra uppför våran backe när jag kommer hem igen. Ner kommer man juh alltid.... HA HA HA
Har iaf satt igång en tvätt....ska åter fylla vardagsrummet med massa tvätt (enda stället vi har att ställa tvättställningen på nämligen)
Kanske skulle ge mig i kast med ännu ett smycke...kanske skulle göra ett som jag kan ha imorgon då vi ska på 15-år kalas.
Är nervös....har aldrig träffat dom på Peters mammas släktsida. Det känns som första gången jag skulle träffa resten av hans familj...Nervös så jag nästan kallsvettades *hihi* Aja, d går säkert bra... jag har ju Peter med mig.

Nu ska jag grejja i ordning mig å ge mig ut å hämta in ved. Ska passa på å lassa in hur mycke som heelst innan det blir mörkt me tanke på att efter mörkrets infall så går jag inte å kryper under huset i onödan...d ska mycke till för att ja ska göra nåt sånt!

Over and out

Lite nya smycken

Har gjort nåra till nu, pysslar när ja inte har nå annat å göra. Tänkte att ja skulle visa dom här nu.
image108
Ett armband i turkosblått å med svart/turkosa hjärtan!!

image109
Långt gult organza halsband med blandade stora å små pärlor i glas som man knyter.

image110
Det senaste tillskottet...ett lila pärlhalsband med silverdetalj.

Visste inte vad jag skulle ha på middagen vi är bjudna på idag så jag gjorde detta. Blev riktigt nöjd må jag säga.
Fick även godkänt av min kära sambo.... *ler*   d e bra betyg!!!!

Nu e det bara å göra sig i ordning,ska va där vid fyra å d e en del ågöra innan.

puss å kram

Helg å Hå

Lördag idag...helg igen alltså.
I Torsdags va ja me syrran till Ikea...fyndade en riktigt snygg skohylla till hallen,den som jag länge gått å kollat på men tyckt att den kostat för mycket. Men så i torsdags fanns den på fyndhörnan...200 kronor billigare... så nu gav jag bara strax under 400 för den!  Passade perfekt in tillsammans med övriga inventarier vi har!!!!
Va ett annat par som oxå kollade på den men som tur va kom Monica rusandes med kundvagnen å vi fick slängt upp den innan dom ens hann peta på den.....HA HA HA....... Jag va först!!!!!!

Igår gjorde jag inget speciellt,städade å röjde undan i all bråte inne i huset å packade i lådor så ja kunde få ner det till källaren som redan är överbelamrad med saker.... Hur F*n kan man samla på sig så mycke skit under så kort tid???? Jag har alltid undrat det... vart kommer det från....måste va nån jä**l som slänger hit skiten *ASG*    Yeah right...säkert!!!!
Nu ser det iaf ut som ett hem igen... försöker mysa till det så gott d går utan vissa förnödenheter....   som jag hoppas snart ska komma på plats!!!!

Idag ska vi åka å hälsa på Stefan,Martina å Magnus... bestämt sen länge . Ska bli så kul å se hur mycket lillgrabben har växt,det va ju ett tag sen vi sågs nu. Tror det va i somras som dom va här å då va lillkrabaten inte stor!!!! Dom växer ju så snabbt dom små liven!
Efter det blir d nog att vi åker upp en sväng till krister å charlott å tutis å tjötar bort nån timme.

Imorgon har vi middag hos Peters förädrar inplanerat....det är ju farsdag å så ska min födelsedag firas i efterskott....ja gillar inte att bli sjungen för...men men, vissa skaer i livet får man stå ut med!

Over and out för denna gången...tjingeling

Födelsedag idag!

        image102                              image105                     


Idag är det min födelsedag...egentligen är det bara att beklaga sorgen att man blir ett år äldre. Men va f*n,ingen har dött av det ;-)
Känns trots allt ganska bra just idag,ska mysa lite här hemma å fika me Peter innan han åker till jobbet!
Den här underbara buketten fick jag av min älskade inatt!!!

image106
image107


Så... nu ska jag ta mig en kopp kaffe å mysa!                                                                                                                               

Puss på er alla stjärnor därute!

                      

Smycken

jag har fått en ny hobby....att göra egna smycken. tänkte lägga ut ett par provbilder här som ja lovade min kära syster... tyvärr e ju bilderna tagna med en mobilkamera så det är inte så bra skärpa...men man ser lite iaf!!!
image98
image99
Detta halsband går i lila....är ett långt som man kan snurra ett par varv så man får olika längder på det!!! tycker själv att jag lyckats bra...det är trots allt bara lite skoj jag har!

image100
Detta va mitt första verk...he he he. Det går som ni ser i silverlinetransparanta små pärlor,rosa stavar och gröna droppar!

Får öva å öva för att sedan kunna skapa riktigt trevliga kreationer i framtiden!

Nu ska jag sova...har jobbat 7-20 idag så ja e lite seg...

puss å godnatt

RSS 2.0