On the road again

Tiden rusar iväg och ja är grymt dålig på att uppdatera här. Även denna sommaren är över för i år...känns inte riktigt som att jag har hunnit med.
Kanske är för att jag har börjat plugga igen, hade tänkt bli lastbilsmekaniker... är en grymt kul utbildning om inte annat och jag lär mej nya saker hela tiden!
Började i juni i år och ska väl om papperen stämmer vara klar i slutet av april nästa år!

Har hänt en del med utredningen med. I början av juni nådde jag målvikten för att få skicka in egenremissen, vilket vi gjorde direkt då. Den 3 augusti var vi till Sahlgrenska och tog blodprover och spermaprov.... det första steget till en utredning. Trodde sedan att vi skulle få vänta till kanske september på att få en läkartid för samtal. Men redan efter en vecka hade vi en tid i postlådan. Så i fredags den 19 augusti var vi återigen på Sahlgrenska för det första samtalet med läkare och barnmorska.
Allt gick bra, blodproverna visade inga fel. jag hade bra hormonvärden och ämnesomsättningen var fin! Fick även undersöka livmodern med ultraljud för att se hur det såg ut...tydligen såg även det bra ut! Dock va det ju som vi vet sedan innan att det inte fanns några simmare hos Peter, så det blir en ny tid för en biopsi för att se om dom kan hitta några den vägen. Inte det roligaste att göra men om chanserna finns så är det guld värt.
Fick även reda på att jag är uppsatt på en lista för att göra äggledarspolning...om dom hittar några simmare hos Peter. Dock ska jag inte göra det förrens efter dom gjort biopsin på Peter och vet hur det ligger till. För finns det inga så behöver jag inte göra just det eftersom dom då kommer att plocka ut ägg från mej.

Har varit lite jobbigt några dagar... nu är det liksom verklighet.. innan har det bara pratats om det och det har kännts så långt borta. Men så när Peter tog ytterligare blodprover efter läkarbesöket så sa sköterskan att nu ÄR ni inne i systemet och det kommer bli en resa ni inte glömmer...då kändes det verkligt.

Jag och även Peter hoppas att detta kommer gå bra, vi längtart ju båda två så otroligt mycket efter en bebis och är jätteledsna att det inte funkar på vanligt vis. Men jag är så tacksam för att chansen finns för att få hjälp :)


Annars har vi hunnit med en resa till Turkiet igen... jag tyckte det var underbart härligt med värmen medans Peter inte alls var lika förtjust!


RSS 2.0