Nu är jag fru Carlsson!!!

Lördagen den 24 juli var den lyckligaste dagen i mitt liv...som jag och Peter fick dela med våra familjer och vänner! En helt underbar dag som började lite kaotiskt.
Först skulle jag grejja i byggdegården...Lollo som skulle var där under kvällen och hjälpa till fick tvinga mej att åka iväg ner till älvängen vid 14.45...skulle möta Ann & Leif där innan för jag hade fått för mej att Ann skulle hjälpa mej med klänningen..15.15 hade dom fortfarande inte kommit hem från byggdegården och jag började få smått panik. Tjatade på Peter att han skulle be grannen hjälpa till..men det ville han inte fråga om. så han ringde till min mamma istället och hon informerade om att Ann å Leif hade varit i kyrkan en bra stund redan... (hade livit lite missförstånd i kommunikationen angående hjälpen med klänningen där. Strax därefter så ringer Peters kompis och erättar att hans Buick wildcat inte funkar.... HURRA...nu stod man där i en oknuten klänning, ingen slipsknut till peter och ingen bil...å klockan var 15.30..
Som tur va så kom Monica och pojkvännen Mikael till räddning.... så istället för amerikanare så fick vi åka volvo V70 till kyrkan. Nervositeten var HÖG...jag skakade och kunde knappt andas kändes det som. Peter va lite lugnare men det berodde nog mest på att han druckit två starka gin & tonic innan...

När vi stod innanför dörrarna innan prästen skulle öppna så kändes det nästan som man skulle ramla ihop för man va så nervös..... sen när dörrarna öppnades och ingångsmusiken "MORAS GAMLA BRUDMARSCH" satte igång och folket reste sig så insåg man att nu var det på riktigt,ingen återvändo.... nu i efterhand så är det nästan som man minns allt som ett töcken, tror nervositeten gjorde att allt flöt på utan att man märkte nåt...var så fokuserad på att inte snubbla eller säga fel.

Min bästa vän Eva sjöng låten "Lyckorus" av Elin Sigvardsson och hennes pojkvän Lars spelade på piano till, det var så otroligt vackert...kände att tårarna var påväg när hon började. Så vackert.

sen var det dags för löftena...den delen som jag fasat för iom att man ska prata inför alla, men det gick bättre än jag trott... efter det var klart så kändes det som att ett lugn spred sig inomords....

Sedan innan utgångsmusiken satte igång fick vi vända oss om och den som ville kunde knäppa kort ett kort tag. Sen kom då utgången, Linda...Peter´s kusin spelade trumpet till "The Trumpet voluntary", otroligt vackert.

När vi kom ut fick vi gå runt kyrkan och in igen på baksidan för att komma ut sist... vi möttes av fotoblixtar och risgryn och en massa jubel... Glömmer aldrig känslan... den var obeskrivlig.

Lite bilder...

















Får sätta in lite mer sen när jag fått mer kort...

Kram från Herr & Fru Carlsson







Snart bara 3 dagar kvar

Jag är galet nervös... snart är det daxx... dagarna flyger förbi så man hinner knappt tänka.
Igår fixade jag några av lapparna till buffébordet som jag ska ha...såhär blev dom,tycker att det blev bra. blir ju en hel del till innan jag e klar men här e ett smakprov iaf.


Å så gjorde jag små favourpåsar av cellofan...i dom jlade jag 3 röda sockerhjärtan...ser lite festligt ut!


Hoppas iaf att det kommer se dekorativt ut på bordet. är ju lite svårt att få bra bilder på nåt som är genomskinligt...he he he. men ska knäppa lite fler kort då jag dukat å så.  ska ha med kameran varenda sekund. får springa mellan köket å borden å fota så ofta jag kan.  Blir att jag får va lite kommandora kanske...eftersom jag vill ha grejjerna på mitt eget sätt :)

Bild på min älskade ....som ska bli min man, kan inte bli lyckligare. Har träffat den underbaraste och finaste mannen någonsin.


Imorgon blir det att åka ner till älvängen,ska till Ann och diskutera lite hur bordet ska dukas å så....sen ska vi träffa prästen vid fyra för genrep.... nervöst men det behövs känner jag. kanske blir ma nlite lugnare efteråt.
På torsdag står det inköp på listan...då ska det sista i matväg inhandlas. sen en tripp till Gunvor,peter´s moster för att hämta min klänning som hon hjälpt mej med. Underbara Gunvor!!!!
Sen är det fredag å då ska jag först ut till Hisingen å hämta min kära mamma.  sen hämta ut nyckeln till byggdegården vid 10. å så köra igång med maten, bord å dekorationer.... sen vid 17 så ska jag in till Hisingen och fixa naglarna. sen blir det vä latt direkt åka upp å fortsätta grejja...så man slipper tänka på nåt på självaste bröllopsdagen.
För på lördagen ska jag ju till monica vid 8 på morgonen och till sminktjejen Ida Aztor vid 10. sen hämta blommorna vid tolv... sen får man väl hänga ut lite ballonger i sista stund vid lokalen å vid vägen...så det syns vart vi ska vara .... å så vila å kanske ta sig ett glas vin innan kyrkan...

Nu ska jag ta det lite lugnt innan jag lägger mej. kram

Tiden går...1 vecka kvar nu...

Jag känner nervositeten stiga för varje dag nu...det är endast 7 dagar kvar nu... om en vecka har jag hunnit vara hos underbara syster Monica och fått håret fixat... Är så otroligt glad att du ville hjälpa mej söta gumman!


Efter håret ska jag direkt bege mej till Ida Aztor som inte bor så långt från Monica, tjejen som ska fixa mitt smink. Var på provsminkning i tisdags den 13 juli och hon är så ortoligt talanfull. Jobbar perfekt... kommer terra henne om jag behöver smink till andra tillfällen...


Efter sminkningen så står det blomhämtning på schemat.  Jag beställde från blosterhandel här i älvängen. Å kommer bli så fint.

Buketten kommer innehålla 3 stora cerise gerberor och 13 små vita germinis. plus grönt runt. och ett svart band med diamantnålar runt stjälkarna. plus att varje blomma ska ha en diamantnål i sig. Tror det kommer bli toppen!


Annars så går det på. Igår hörde kökschefen på Scandic Rubinen av sig, ska ringa nästa vecka igen sa ha n. antar att det kanske rör sig om lite jobb. ska bli skoj i sf...

Nu ska jag ta å fixa lite...ha en toppendag!

RSS 2.0