Som vanligt...

så blir det alldeles för lång tid mellan man gör nån liten update i denna blogg. Glömmer helt enkelt bort det bara.

Började den 23 januari med träning och LCHF-kost seriöst och har sedan dess gått ner 8,4 kg. Har ju pendlat upp å ner ett längre tag så nu fick det vara nog. Såg i nån anteckning att jag sedan november gått ner 12,2 kg... tror det va det iaf... så nu är jag inte långt borta från mitt (vårt) första mål som är att skicka in egenremiss till bebisutredning. I måndags hade jag 3,8 kg kvar. Det är såklart bara det första målet...sen ska jag fortsätta ner en bit till. jag tror det är ungefär 18 kg kvar till det jag satt upp som slutmål. Skulle jag gå ner mer blir det bara ett plus i kanten. Men jag känner att jag inte vill lägga upp ett orealistiskt mål eftersom jag ändå aldrig har varit liten och smal tidigare i livet.

Ikväll blir det att testa på ZUMBA för första gången, finaste svärmor ANN har dragit med mig, ska bli himla spännande å se om man överlever!

I lördags var det rockabillyfest här i Hålanda...mycket trevligt med bra liveband från Ungern. Dansade konstant i flera timmar i min rosa klänning!!!

Va den enda i rosa klänning där uppe iaf...

Framöver händer väl inte så mycket... har en inplanerad semester 9-30 oktober i turkiet. Denna gången kommer vi att hyra en lägenhet istället för att bo på Caligo som vi från början hade tänkt. Längtar redan nu...

 

Näe...nu ska jag grejja lite...


RSS 2.0