Fredag å sommaren e´ snart slut....

Jag vet...SUUUUGER på att uppdatera här, vet inte riktigt varför egentligen.
Sommaren har vart ganska hektiskt...massa jobb som vanligt. Jobbar ju fortfarande kvar på boendet med psykiatriskt inriktning. Trivs väldigt bra,men det beror nog mest på personalen som är helt underbara!!!!!! Tyvärr är jag ju "bara" vikarie så nu när sommaren är slut blir det inte alls lika mycket att göra. Därför har jag bestämt mej för att sadla om.
 Vill fortfarande hjälpa och jobba med människor,men på ett annat sätt.... därav mitt val att söka och utbilda mej till nagelteknolog. Gillar att pyssla med grejjer, så det borde passa mej. Sen kan jag inte räkna med att börja jobba heltid som nagelteknolog direkt,men som en sidosyssla är det bra!
Terrar dom ja känner å hör om dom  vill få naglarna fixade.... verkar lite poppis iaf.
Kommer efterhand att jag får gjort på folk att lägga in lite bilder på hur det ser ut. 

                                                        


Just nu håller Peter på att fixa till listerna å fönsterbrädorna i vardagsrummet, *ÄNTLIGEN* KOmmer att bli såååååååååå fint jue. Känns som rena lyxen å få dit det trots att det nästan borde vara en skyldighet...ha ha ha.
Så nu har vi snart ett komplett hem...eller vad man ska säga!


Börjar även räkna ner inför resan till Turkiet nu,känns helt underbart att få åka iväg igen.. 2 underbara veckor tillsammans men min älskade Peter känns fint!
Blev ju inte att vi hade någon tid tillsammans nu under sommaren me tanke på att jag jobbade å han va ledig......
20 september bär det av....




Nu ska ja vila en sväng innan vi kanske drar iväg å fiskar en stund... vet inte om vädret e så bra för det men va spelar det för roll...man vet ju aldrig...kanske en liten makrill vill fastna iaf *he he*

Over and out


RSS 2.0