Fixa naglarna idag

Äntligen har ja fått tummen ur å fixat en tid för å fixa mina naglar. Ska bygga på dom med akryl...så som ja hade ett tag innan å trivdes väldigt bra med. Men denna gången ska ja till en salong här i Älvängen å fixa det,lite nervöst eftersom jag inte vet resultatet...men ja tror garanterat att det blir bra annars skulle dom ju inte va uppbokade så mycke som dom e.

Är ledig idag...känns skönt, ska iväg å handla lite på Öb snart å sen ska vi till Byggmax å köpa penelbrädor till utsidan av huset. Ska juh fixa det sista som behövs fixas på det för att vi snart ska kunna måla om det. Har inte riktigt bestämt oss för vilken färg det blir men lite lutar det åt ett svagt mossgrönt håll. Får se..vi ska kolla upp det lite mer.
Den ganska mörkt gula färgen med bruna kanter som husets färger e i nu e väl inte så vackra. He he he

                                                             Nyklippt....

image89 Våra älskade grannar *flinar*

image90 Busungen Kevin....han som emellanåt tycker d e vääääldigt roligt att bli fotat.

image91Gabil den lilla målaren.


Lite bilder att kolla på...va längesen som ja la in nåt.
Ska fixa en bild på köksbänken vi köpte oxå tänkte jag,men det får bli en annan dag.
Nu ska ja fixa till mig,sen ska vi åka.

Over.....


29 Dagar Kvar

Nedräkningen har börjat...endast 29 dagar återstår till den STORA DAGEN.... uppkörningen med andra ord. Känner inga förhoppningar men det skulle vara riktigt kul å klara det. Känns ju som att jag kör ganska bra...sen finns d säkert grejjer som man med tiden kommer utsättas för.
Blir bara mer å mer nervös....men men...d måste juh göras.

Har precis flyttat om lite i köket...för å få lite mer plats. E juh ganska ont om det i vårt lilla kök...he he he. Fick iaf tummen ur å åka till Ikea för nån dag sen,hittade en bänk som vi satt efter den längsta väggen i köket. Istället för skåp på den sidan eftersom det skulle ta så mycket av platsen. Men denna e perfekt....fått undan en hel del av det som annars låg överallt där det absolut inte skulle ligga.

Nu är det over and out igen....


RSS 2.0